f-home-hiltjeh.jpgWinkel Hiltje H in Edam


NEWS

Voortaan bij Hiltje H, niet langer zomer kleding in januari en winterkleding in juli! Bij ons vindt je zomer kleding wanneer het mooier weer wordt en daarnaast natuurlijk onze tijdloze basics het gehele jaar door.

Door de lock-downs is gebleken dat de gehele mode keten zeer kwetsbaar is geworden. De winkels hebben het zwaar, de leveringen van zowel de producten als de grondstoffen hebben last van de lock-downs en dichte grenzen. Daarnaast stonden de maaklonen in o.a. Polen al langer onder druk. Doordat Hiltje zelf een tijdje ziek is geweest, bleek ook dat het label HILTJE H. daardoor zeer kwetsbaar was. Zodoende is besloten niet langer aan de winkels te leveren. Maar niet getreurd. Zoals Hiltje in 2014 begon met de webshop zal ze het merk weer voortzetten. Voor u als klant kunt u dus nog steeds terecht bij onze webshop. Daarnaast zullen er verkoop dagen georganiseerd worden. Allereerst in de thuisbasis Edam, maar zo mogelijk ook op andere locaties. Zoals u inmiddels weet kon de productie van W 2020 geen doorgang vinden, maar vanaf april 2021 verwachten we u weer blij te kunnen maken met een nieuwe collectie en uiteraard onze favoriete basics.

Wilt u op de hoogte blijven en lezen wanneer u weer nieuwe items in de webhsop kunt verwachten, schrijft u zich dan vooral in op onze nieuwsbrief.

Of volg ons op facebook!


Wil je als eerste op de hoogte zijn?
Meld je dan aan voor ontvangst van onze online nieuwsbrieven.
AANMELDEN ONLINE NIEUWSBRIEF >

 foot-email-hiltjeh.pngHiltje H telefoonHiltje HHiltje H facebookHiltje H instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2017 - 2021 hiltjeh | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel