OVER HILTJE H.

Vanuit haar passie voor minimalistisch design en haar hang naar comfort ontwikkelde Hiltje in 2014 het concept voor HILTJE H: Mooie, draagbare basics met een uitstekende pasvorm en van hoogwaardige kwaliteit. Kleding voor echte vrouwen om jarenlang plezier van te hebben. Het materiaal dat HILTJE H gebruikt wordt op een duurzame manier geproduceerd en ook de mensen die onze kleding produceren worden netjes betaald.

2021 brengt een aantal veranderingen met zich mee voor HILTJE H. Deels veroorzaakt door de gevolgen van de pandemie maar voornamelijk vanuit de ideologie om HILTJE H nog duurzamer te maken. Zo gaan we naast onze producties in Polen en Macadonie ook meer in Nederland produceren en leveren we niet langer aan winkels. De collectie is uitsluitend verkrijgbaar via deze webshop en wordt daarmee exclusiever. De belangrijkste pijlers blijven nog steeds pasvorm, design en comfort.

Hiltje runt haar bedrijf samen met haar dochter Suna en met hulp van een aantal freelancers vanuit een klein kantoor in Edam. Heb je een vraag of wil je advies? Bel of mail dan gerust, we helpen je graag.

 

 


Colofon:
Fotograaf: Mies Rogmans
Met dank aan modellen Christie en Lizelot.
Locatie: de prachtige keukenwinkel Eginstill
Zonnebril van oog Edam

 

© 2017 - 2021 hiltjeh | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel