OVER HILTJE H.

Vanuit haar passie voor minimalistisch design en haar hang naar comfort ontwikkelde Hiltje in 2014 het concept voor HILTJE H: Mooie, draagbare basics met een uitstekende pasvorm en van hoogwaardige kwaliteit. Kleding voor echte vrouwen om jarenlang plezier van te hebben. Het materiaal dat HILTJE H gebruikt wordt op een duurzame manier geproduceerd en ook de mensen die onze kleding produceren worden netjes betaald.

2021 brengt een aantal veranderingen met zich mee voor HILTJE H. Deels veroorzaakt door de gevolgen van de pandemie maar voornamelijk vanuit de ideologie om HILTJE H nog duurzamer te maken. Zo produceren we nu kleine aantallen in Polen en ontwikkelen we kleine collectors items in ons eigen atelier. Daarnaast leveren we niet langer aan winkels. De collectie is uitsluitend verkrijgbaar via deze webshop en de nieuwe winkel in Edam. De kleding van Hiltje H wordt daarmee nog exclusiever. Sommige dingen blijven uiteraard gewoon hetzelfde, waaronder de belangrijkste pijlers: pasvorm, design en comfort. Elk voorjaar omstreeks april komt het label met een nieuwe voorjaars collectie en in het najaar omstreeks oktober is er een kleine winter collectie. 

Sinds april 2022 heeft Hiltje een nieuwe winkel op het Spui in Edam, een prachtige locatie waar de kleding goed tot zijn recht komt. Daarbij wordt de collectie tegenwoordig aangevuld met mooie breisels van verschillende merken.

Hiltje runt haar bedrijf samen met de hulp van een aantal freelancers vanuit haar kantoor/ winkel te Edam. Heb je een vraag of wil je advies? Bel of mail dan gerust, we helpen je graag.

 

 


Colofon:
Fotograaf: Mies Rogmans

 

 

© 2017 - 2024 hiltjeh | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel