DE NIEUWE KOERS VAN HILTJE H.

Vanaf 2021 varen we een andere koers met HILTJE H, we gaan terug naar hoe Hiltje in 2014 haar merk begon; met de webshop. Dit zorgt ervoor dat we een klein exclusief merk kunnen blijven en dichter bij huis kunnen produceren. De productie in Nederland is uiteraard duurder, en ook kleine aantallen produceren is kostbaarder, maar doordat we niet langer een groothandel zijn is dit mogelijk. Daarnaast minimaliseert deze manier van werken de overproductie en stelt dit ons in de gelegenheid om onze collectie met de seizoenen mee te ontwikkelen in plaats van op de seizoenen vooruit lopen. De zomercollectie zal vanaf april beschikbaar zijn en in de herfst en winter zullen er zo nu en dan kleinere collecties op de site verschijnen. Als we iets zeker weten dan is het dat mooie, elegante basics de basis vormen van een goede garderobe en dit blijft dan ook ons uitgangspunt.

Bestellingen binnen Nederland en Belgie worden gratis verstuurd boven een bedrag van € 120.- Daarnaast is het ook mogelijk om bestellingen bij ons af te halen. 

Hiltje geeft regelmatig inspirerende tips, handige informatie of kijkjes achter de schermen op Instagram en Facebook en uiteraard via de nieuwsbrief. HILTJE H streeft er naar een transparant, eerlijk en duurzaam bedrijf te zijn. We blijven positief en hopen je te inspireren.

 

© 2017 - 2024 hiltjeh | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel