DE NIEUWE KOERS VAN HILTJE H.

Vanaf 2021 varen we een andere koers met HILTJE H, we gaan terug naar hoe Hiltje in 2014 haar merk begon; met de webshop. Dit zorgt ervoor dat we een klein exclusief merk kunnen blijven en dichter bij huis kunnen produceren. De productie in Nederland is uiteraard duurder, en ook kleine aantallen produceren is kostbaarder, maar doordat we niet langer een groothandel zijn is dit mogelijk. Daarnaast minimaliseert deze manier van werken de overproductie en stelt dit ons in de gelegenheid om onze collectie met de seizoenen mee te ontwikkelen in plaats van op de seizoenen vooruit lopen. De zomercollectie zal vanaf april beschikbaar zijn en in de herfst en winter zullen er zo nu en dan kleinere collecties op de site verschijnen. Als we iets zeker weten dan is het dat mooie, elegante basics de basis vormen van een goede garderobe en dit blijft dan ook ons uitgangspunt.

Bestellingen binnen Nederland worden gratis verstuurd en kunnen eveneens gratis geretourneerd worden. Daarnaast is het ook mogelijk om bestellingen bij ons af te halen. Iedereen die de winkels enorm mist kan ons dat laten weten. We gaan met een open blik de toekomst tegemoet en zullen proberen om onze collectie op andere manieren te laten zien.

Hiltje gaat een blog bijhouden met inspirerende tips, handige informatie en kijkjes achter de schermen. We zijn te volgen op Instagram en Facebook maar het blog is eveneens te zien op de nieuwspagina van deze site. HILTJE H streeft er naar een transparant, eerlijk en duurzaam bedrijf te zijn. We blijven positief en hopen je te inspireren.

 

© 2017 - 2023 hiltjeh | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel