Wil je graag als eerst op de hoogte zijn van nieuwe collecties en acties van HILTJE H? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Hieronder kun je een voorbeeld van een recente nieuwsbrief teruglezen.

 

Beste lezer,

Ik ben ontzettend blij om de nieuwe collectie en de vernieuwde website van HILTJE H eindelijk met je te mogen delen. Het is
een collectie van echte HILTJE H klassiekers in nieuwe kleuren én geheel nieuwe ontwerpen. Mijn belangrijkste uitgangspunten voor het maken van deze collectie waren zoals altijd pasvorm, tijdloos design en comfort.

Vanaf vandaag kun je in onze webshop terecht voor heel veel broeken en tops, die allen prachtig met elkaar te combineren zijn. Nieuw zijn de broeken JENNY en JENS, deze zijn van een iets zwaarder materiaal gemaakt dat corrigerend werkt. De stof is net iets dikker, waardoor deze ontwerpen ook op wat koudere dagen als een fijne basic in je garderobe dienst kunnen doen. Ook nieuw is broek TAMAR, met een mooie flair pijp die zorgt voor optisch langere benen. Daarnaast hebben we verschillende nieuwe shirts in een breed scala aan kleuren. Ga je voor de Scandinavische kleurtjes als plume en lavendel of juist voor mooie aardse tinten als leek, urban of amber?

In de komende weken zal de rest van de collectie ook online verschijnen en blijven we je via de nieuwsbrief op de hoogte houden. Lijkt het je leuk om ook verrast te worden met tips en inspiratie? Volg ons dan op Facebook en Instagram of kijk regelmatig op de nieuwspagina van onze website.

Hartelijke groet,

Hiltje

 

   

© 2017 - 2024 hiltjeh | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel