Een mooi alternatief voor je joggingbroek

comfortabele dameskleding mooie joggingbroek als werkkledingDrie jaar terug was ik op vakantie in Noorwegen en tot mijn verbazing zag ik daar het grootste deel van de bevolking in sportswear. Dat zijn we in Nederland niet gewend, we trekken toch meestal wat anders aan voordat we de deur uit gaan. Maar nu er massaal thuis wordt gewerkt zullen veel mensen er wel aan gewend raken om er tijdens kantooruren uiterst comfortabel bij te zitten. Hoe moet dat nu als je straks weer naar kantoor moet?

Wees gerust, dat je comfortabele kleding wilt dragen betekent echt niet dat je op een joggingbroek bent aangewezen. Comfort is bij HILTJE H al sinds jaar en dag het uitgangspunt en we hebben mooie broeken in de collectie die net zo lekker dragen als je huiskloffie maar waarin je er prachtig uitziet. Onze broeken zijn met een flatterende pasvorm ontworpen en zijn zo gemaakt dat ze nergens knellen of opkruipen, ze zitten zelfs zo lekker dat je ze ’s avonds na de gedane arbeid nog steeds niet uit zult willen trekken.

Naast dat onze broeken perfect zijn als werkkleding, zijn ze ook uiterst geschikt voor op reis. Ze nemen weinig ruimte in je koffer in, kreuken niet en zitten heerlijk. Daarnaast zijn onze broeken zowel voor warm als koud weer geschikt. De stof werkt ademend en zal daardoor bij warm weer niet aan je lijf gaan plakken. Heb je iets op je broek gemorst? Even met een doekje erover en het is weg. Als het een diepe vlek is krijg je die er gemakkelijk uit met een handwasje. Even over een lijntje laten drogen en de volgende dag kun jij je broek weer aan. Met een broek van HILTJE H zul je er altijd verzorgd uitzien, of je nou thuis blijft of ergens naartoe gaat.

Onze broeken combineren bovendien prachtig met al onze tops. Zo kun je je eigen stijlvolle versie van een joggingpak bij ons vinden. Met een setje van HILTJE H kan jij de hele wereld aan.

Lees hier hoe andere vrouwen het dragen van de kleding van HILTJE H ervaren.

comfortabele dameskleding mooie joggingbroek als werkkledingcomfortabele dameskleding mooie joggingbroek als werkkledingcomfortabele dameskleding mooie joggingbroek als werkkleding

© 2017 - 2024 hiltjeh | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel