Tips voor de perfecte feestoutfit

Een leuk feestje voor de boeg, maar weet je niet wat je aan moet? Wil je opvallen of juist niet? Het zijn zo van die vragen. Een feestje is soms spannend, zeker als je maar weinig mensen kent. Daarom is het prettig wanneer je je goed voelt in je kledingkeuze. Daarnaast is het fijn als je na het feestje ook nog veel plezier van de kleding hebt. Daarom hier een paar tips voor het kiezen van de juiste feestlook voor jou.

  1. Kies een kleur die goed bij je huidtint past en je kracht geeft. Heb je lef en voel je je zeker, dan kun je voor een opvallende kleur gaan. Zwart en andere donkere tinten zoals navy zijn altijd goed en stijlvol. Zeker als je een wat grotere maat draagt kleden stukken in donkere tinten mooi af. Probeer bijvoorbeeld eens jumpsuit TALITA in de kleur antra.
     
  2. Kies voor een set in dezelfde kleur, dit is altijd mooi en maakt je outfit al snel tot een geheel. Wil je toch graag verschillende kleuren combineren, kies dan voor het ton-sur-ton effect waarbij je twee tinten van dezelfde kleur met elkaar combineert zoals hier op de foto rok NANS in leek met singlet SIL in saffron.
     
  3. Houd het simpel. Kies voor eenvoudige maar goed passende kleding, draag er mooie hakken of schoenen bij en maak het af met mooie make-up en sieraden. Zo kom je sjiek voor de dag en zul je je mooi voelen en dat ook uitstralen. Het grote geluk komt erna, want van de HILTJE H kleding die je voor het feestje hebt gekocht heb je nog jaren lang plezier. Combineer de outfit met sneakers of slippers en een grote shopper en je hebt een totaal andere look.

Zo zie je dat het helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn om een feestelijke outfit te kiezen, het allerbelangrijkste is dat je iets draagt waarin jij je goed voelt, dan kan het feest beginnen!

© 2017 - 2024 hiltjeh | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel