Ik ga op reis en ik neem mee...

Mensen staan er vaak van versteld hoe weinig bagage ik mee heb op reis, en toch mis ik nooit wat! Al jaren pak ik op dezelfde manier mijn koffer in en ik zal je hier uitleggen hoe ik dat zo efficiënt mogelijk doe.

Ik neem altijd een kleine rolkoffer mee en daar past alles wat ik nodig heb in. Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat mijn kleding van HILTJE H echt heel weinig ruimte inneemt. Een bijkomend voordeel van de HILTJE H kleding is dat het gemakkelijk met de hand te wassen is en heel kreukvrij opdroogt. Maar welke kleding je ook meeneemt, het begint met een goede voorbereiding. Ik leg eerst voor iedere gelegenheid die zich tijdens mijn reis wellicht zal voordoen een setje op mijn bed waar ik mij fijn in voel. Dus setjes voor etentjes, setjes voor naar het strand, setjes voor wat actie (als je een sportieve vakantie hebt gepland), setjes om in te relaxen, etc. En natuurlijk mijn badpak of bikini. Ik leg dan alle setjes naast elkaar en kijk welke kledingstukken ik in meerdere outfits kan combineren. Soms haal ik dan kleuren weg en leg ik er een andere kleur bij omdat ik op die manier meerdere combinaties kan maken.

Dan komt de volgende stap en ga ik schiften, wat weg kan haal ik weg. Heb ik bijvoorbeeld twee setjes met een rokje die allebei goed met de rest van de stukken combineren? Dan haal ik er daar een van weg. Het klopt dat het soms lijkt op een wat saaie garderobe, maar ter plekke heb ik daar nooit last van. Het is stijlvast en super praktisch en ik kan er toch alle kanten mee op.
Met accessoires kun je bovendien iedere outfit weer afstemmen op een bepaalde gelegenheid. Zelf neem ik altijd 3 soorten schoen mee: slippers, hakken en sneakers. De stukken van HILTJE H combineren namelijk goed met alle drie de soorten schoenen. Kun je niet kiezen? Ga dan voor het best zittende paar, want niets is zo vervelend als zere voeten met warm weer.

Tot slot pak je je koffer in. Benut daarbij optimaal de ruimte. Ik ben zelf een fan van Marie Kondo en maak overal hele strakke rolletjes van. Deze leg ik dan strak naast elkaar in de koffer. Alle hoekjes en gaatjes vul ik op met ondergoed en kleine dingetjes die ik meeneem. En dan ben ik gepakt en klaar om te gaan! Dan kijk ik naar mijn koffertje en wordt ik al superblij.
Op deze manier zorg je er voor dat je op vakantie zorgeloos je outfits kunt kiezen, zo kun je optimaal genieten.

Veel inpak plezier en een fijne vakantie!

 

© 2017 - 2024 hiltjeh | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel